Aylin Seda Arslan, LL.M

Avukat

Istanbul

E-Mail sarslan@arslan.av.tr

Aylin Seda Arslan, Arslan Hukuk Bürosu Ortakları arasında yer almaktadır. Arslan Hukuk Bürosu’nun Gayrimenkul ve İnşaat Hukuku departmanında yönetici avukatı olarak görev almaktadır.

Özellikle Gayrimenkul Hukuku ve ilgili konularda uzmanlaşan Aylin Seda Arslan, ofis, konut, otel, iş ve alışveriş merkezlerinin tasarım ve planlama aşamasından uygulama sürecine kadar gerçekleşen tüm işlemlerde yerli ve yabancı birçok müvekkilin hukuk danışmanı olarak kritik gayrimenkul projelerini yönetmiştir.

Gayrimenkul hukuku alanında faaliyet göstermesinin yanında, Aylin Seda Arslan Stratejik Ortaklıklar, Yabancı Yatırım Projeleri, Uluslararası Birleşme & Devralma operasyonları gibi kritik nitelikli işlemlerde birçok yerli ve yabancı şirketi temsil etmiştir. Aylin Seda Arslan, Arslan Hukuk Bürosu müvekillerine, Genel Şirketler Hukuku, Rekabet Hukuku, İş Hukukunu ilgilendiren konularda da hukuki danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayan Aylin Seda Arslan, yüksek lisansını A.B.D. San Diego Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yapmıştır. Aylin Seda Arslan avukatlık görevini İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak sürdürmektedir.