Ramazan Arslan, LL. M, Esq.

Avukat

Istanbul, New York

E-Mail rarslan@arslan.av.tr

Ramazan Arslan, Arslan Hukuk Bürosu ile ALBARS Kurumsal Finans Danışmanlığı Hizmetleri Anonim Şirketi’nin kurucu ortağıdır.

İstanbul ve New York Barosuna kayıtlı avukat olarak faaliyet gösteren Ramazan Arslan, ciddi boyutlu greenfield yatırım operasyonları ve uluslararası birleşme-devralma süreçlerinde hukuk müşaviri ve avukat olarak görev almıştır. Özellikle Şirketler ve Ticaret Hukuku, Proje Finansmanı, Özelleştirme, Enerji Hukuku, İnşaat ve Gayrimenkul Hukuku, Bankacılık ve Finans, Ekonomik Suçlar, Fikri Mülkiyet Hukuku ile Uluslararası Tahkim ve Dava takibi alanlarında uzmanlaşan Ramazan Arslan, çok sayıda ulusal ve uluslararası şirketin stratejik öneme sahip yatırım kararları, hisse ve varlık satış ve devir işlemleri, ciddi nitelikli tahkim ve ihtilaf süreçleri, iflas, iflas erteleme ve borç yapılandırma, şirket üst düzey yönetici ve yönetim kurulu üyelerinin günlük karar ve idare süreçlerinde ihtiyaç duyduğu pratik hukuk bilgisi ve tavsiyesinin sunulması, ticari sözleşmelerinin düzenlenmesi, ve ilgili tüm hukuki süreçlerin yönetiminde hukuki danışmanlık sunmaktadır.

2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Ramazan Arslan, Amerika Birleşik Devletleri’nde Temple Üniversitesi James E. Beasley Hukuk Fakültesi’nden yüksek lisans derecesini 2006 yılında almıştır. Yüksek Lisans eğitiminden sonra New York Eyalet Barosu sınavlarını başarıyla tamamlayan Ramazan Arslan, Istanbul ve New York’ta birçok saygın hukuk şirketlerinde çeşitli görevler almıştır. Ramazan Arslan, Arslan Hukuk Bürosu ve Albars Kurumsal Finans Danışmanlığı A.Ş. firmalarının kurucu ortağı olarak müvekkillerimize hizmet vermeye devam etmektedir.